Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Sprit / Whisky / Maltwhisky / Mackmyra Myra
Mackmyra Myra
NYHET
Maltwhisky

Mackmyra Myra

Sverige

299 kr

Jmf.pris 598 kr/l

Cocktailguiden.com har inte provat denna flaska och därför visas ingen smakbeskrivning.

Nr 84915 - Flaska 500 ml - 40%

Om drycken

Precis som sin föregångare Mack har Myra mognat på Ex. Bourbonfat, vilket ger den dess karaktäristiskt lena och fruktiga bas. Hälften av faten har dessutom lagrats med Mackmyras rökiga enrisrecept, vilket tillför en djup och distinkt rökighet. Resultatet är en harmonisk whisky som elegant balanserar sötma och rök på ett inbjudande och komplext sätt. Likt Mack är Myra ett mer hållbart alternativ, buteljerad i en praktisk PET-flaska och prissatt för att göra svenskt hantverk tillgängligt för alla.

Producent
Mackmyra Svensk Whisky
Importör
Mackmyra Svensk Whisky AB
Smakbeskrivning
shopping-icon

Mackmyra Myra

299 kr
+46
När du klickar på knappen ovan accepterar du Cocktailguiden.coms allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.